Womens Club lõpetas hooaja VIP jõulupeoga Katrin Karu privaatses maalistuudios, kus toimus Katrin Karu ja Anu Madjaku rõivabrändi Katrin Karu Off the Canvas moeesitlus ja ehetebrändi Katta Grüner uue talvekollektsiooni “Царинная фея“ esitlus, modellideks olid kaunid külalised . Maitseelamuseks serveeriti säilitusainete vabad vikerforelli ja siiakala kalamarjad, mille juurde sai valida Freixenet Proseccot või Cavat, kellele mis meeldis. Kalamarja kõrvale olid innovaatilised ja maitsvad kilgileivad. Magustoiduks eheldal kujul kilke, mis olid maitsestatud tšilli, sinepise peekoni ja hapukoorega.
Miks süüa kilke? Kilgid on äärmiselt toitainerikkad. Kilgid on suurepärane alternatiiv lihale, sest nad sisaldavad 2-3 korda rohkem valku kui liha. Kilkides on esindatud kõik üheksa asendamatut aminohapet ning võrreldes taimse valguga on need inimorganismile ka väga kergesti omastatavad. Lisaks on need imeputukad täis vitamiine ja mineraalained nagu B12-vitamiin, raud, magnesium, kaltsium ning sisaldavad väärtuslikke omega-3 rasvhappeid. Lisades oma tavapärasele söögile kilgijahu või tarbides spetsiaalseid kilgijahu sisaldavaid tooteid, saad lihtsal viisil muuta ome menüü toitainerikkamaks ja tervislikumaks. Kilgid säästavad keskkonda. Putukate toiduks kasvatamine kasutab palju vähem ressursse, mistõttu jätab oluliselt väiksema ökoloogilse jalajälje võrreldes loomakasvatusega. Kilgid kulutavad ja saastavad keskkonda võrreldes näiteks veisekasvatusega kordades vähem:
- 1000 x väiksem veekulu
- 100 x vähem maad
- 100 x väiksem kasvuhoonegaaside emissioon
- 10 x vähem sööta.
Fotod: Womens Club, Karina Vaus