Home Hooaja outfit 2018. aasta sügis-talvine mood toob loomaprindi, läike, kaubostiili ja loe veel lisa

2018. aasta sügis-talvine mood toob loomaprindi, läike, kaubostiili ja loe veel lisa

August 30, 2018

Käesoleva moeaasta juhtivaks värviks kuulutati kauni lavendi värv ultraviolet, mis on jätkuvalt fookuses . Septembris algav uus sügis-talvine mood, kui riietutakse soojemalt, toob kaasa uusi materjale, mustreid ning jalanõude trende.

collage with ultra Violet color of the year 2018 Pantone.

Külastasime maailma hinnatuimate moedisainerite ametlikke e-poode ja kodulehti, kuhu on lisatud uue hooaja kollektsioonid ning noppisime omale järgmised peamised naiste moe märksõnad:

  • Materjalid tviid ja nahk
  • Mustrid loomariigist, läiked ja ruudud
  • Lõigetes tagasihoidlikkus, kapuutsid
  • Jalanõud sametised, kauboistiil
  • Tagasi on moebrändi nähtavad logod

Külmemale ajale kohaselt on materjalid vahetunud keha soojemalt hoidvamate vastu ning uuel hooajal on trendikas kehakatte materjaliks mitte päris puhas villane vaid tviid. Marc Jacobs versioonid hooaja tviidvälisriietest, nagu jakid ja mantlid, väljendavad suuresti sõnumit, mis on viimastel aegadel erinevatel põhjustel aktuaalsed. Tagasihoidlikkus oma naiselikkuse näitamisel. Lisaks on ta oma kollektsioonis kasutanud rohkelt hooaja uut trendi, milleks on kapuutsid mitmel kõikvõimalikul tegumoel.

Vaata lisa: Marc Jacobs

Tom Ford uus kollektsioon viib loomariiki pakkudes rohket kasslaste kasukamustreid, samuti sebratriipe ning esindatud on ka väärikate madude prindid. Paljudele rõivastele on antud luksuslikku, pidulikkust andvat läike lisa. Kingadki on saanud nii looduse imeliste loomamustrite välimuse kui ka pehmuse, sest uus hooaeg soosib sametisi kingakatteid.

Vaata lisa: Tom Ford

Gucci moesuund 2018. aasta teise poole aasta osas on natuke nostalgiline. Trendiks on taas suured ja väga suured kantavate rõivaste firmade logod. Gucci moemaja e-poest võtsime kaasa moeteadmised, et klassikaline ruudumuster kaunistab taas hooaega.


Vaata lisa: Gucci

Fendi uues kollektsioonis leidub samuti suurelt nähtavaid moebrändi logo motiiv ning Fendi sügismood toob jalanõudesse kantriliku kauboistiili kombineerituna tänapäevaste kontsadega.


Vaata lisa: Fendi 
Nahast püksid ja seelikud teenivad meid ka saabuval sügis-talvel, millest annab teada YSL uus kollektsioon.

Vaata lisa: YSL

 

You may also like

Leave a Comment