Home Ilu-uudised Meigitarvikud kogu aeg igal pool laiali? Minul mitte!

Meigitarvikud kogu aeg igal pool laiali? Minul mitte!

November 6, 2017

Peeglike, peeglike seina peal, kes on kaunim kogu maal? See lapsepõlvest meelde jäänud küsimus on mul mõtetes igal õhtul ja hommikul, kui ma peeglisse vaatan.  Mulle meeldib, kui mu meigitarvikud on mulle kättesaadavas kohas ja ma saan end nii funky-lt üles lüüa, kui tuju seda soosib. Peegli kõrval on mul kõik vastavalt mu organisatoorsele mõttemaailmale valmis pandud. Kõik peab olema omal kohal ja valmis, selleks on mul terve hunnik igati kasulikke, ja ma ütleks lausa vajalikke, meigitarvikute hoidjaid.

Peegli kõrval on mul ilusti olemas suur kosmeetikatarvete organiseerija Koduekstrast, kuhu mahuvad kõik just mulle mõeldud meigitarvikud. Esimese asjana sirutan hommikuti oma käe just sinna suunas ja teen endale n.ö. näo pähe. Tsiteerides vana head Inest: “Kõik mis ma teen, teen vaid endale!”, seega tagasi ma ei hoia. Kui lõpuks peeglist vastu vaatava kaunitariga rahul olen, siis panen kõik oma meigitarvikud tagasi oma kohale tagasi ja liigun tööle.

Õhtuti koju naastes, langen ma tavaliselt väsinult voodisse. Kui väga ka ei tahaks linade vahele, oma kõige-kõige armsamasse kohta puhkama jääda, siis ikkagi peab tegema päeva lõpetuseks, kohustusliku peegliesise külastuse. Kraanikausile olen pannud mõlemale poole kraani spetsiaalsed väiksed topsid, üks mõeldud vatitikkudele ja teine vatipatjadele,  mõlemad muretsesin endale samast kohast, kust oma kosmeetikatarvete organiseerijagi. Märksa mugavam on kasutada vastavat hoidjat, kui kogu aeg avada ja sulgeda kilepakendeid, mille sees tavaliselt neid vatitikke ja -patjasid ostetakse. Ühtlasi on ilus vaadata, kuidas mu meigitarvikud stiilse kujundusega hoidjas on.

Te ei kujuta ette, kui mugav ja rahuldust pakkuv see on, kui peale rasket päeva on kõik meigieemaldusvahendid käeulatuses. Oma suhteliselt rutiinses argipäevas hindan ma just mugavust esmatähtsuslikuks. Mugavus on sinu enda teha ja just seepärast olengi terve oma peegli ümbruse ja sealsed meigitarvikud enda vajadustele vastavalt kujundanud ja muretsenud. Tee seda ka sina. 🙂

You may also like

Leave a Comment